Ringkesan Artikel AI

Ngowahi artikel-artikel panjang dadi ringkesan sing gampang diwaca nganggo kekuatan AI, ngirit wektu lan tenaga pikiran sampeyan kanggo tugas-tugas sing luwih penting.

  • Ngowahi maca kang adhedhasar cepet dadi ringkesan sing prasaja, ngoptimalake asupan informasi sampeyan.
  • Nggampangake paham panjenengan kanthi fokus marang poin-poin penting lan wawasan sing perlu.
  • Sesuaikna ringkesan kaluwaran kanggo cocog karo kabutuhan lan wektu sing kasedhiya.
  • Ngrembag pengalaman masa depan maca tanpa biaya nalika fase beta kami.

Sudah ngundhuh ekstension? Masuk

ai image customer womanai image customer manai image customer womanai image customer manai image customer woman
344+Pelanggan Seneng Saklawase

Kaya Ditemtoki

CNN logoBBC logoForbes logoTechCrunch logoThe Guardian logoAsia Times logo

Testimonials

Testimonials

Ekstensi iki wis dadi pangowah game kanggo produktivitasku! Bisa kanthi cepet ngringkes artikel-artikel dawa dadi poin-poin sing cendhak wis nyimpen wektu lan repot banget. Kaya sulap - pilih teks, lan boom, ringkesan sing sampurna siap.
Jennifer

Jennifer

Aku kagum karo kepiye gampang nyerna sawetara artikel sekaligus. Mbandingi kabar industri ora tau luwih cepet utawa luwih efisien. Kemampuan kanggo ngatur dawa lan fokus ringkesan kuwi saestu migunani lan nambah sinauku kanthi signifikan.
Ankita

Ankita

Ekstensi Article Summarizer wis ngrubah kanthi radikal cara aku nyerna informasi. Ora perlu nyaring kaca teks sing ora ana enteke maneh. Saiki, aku bisa langsung ngerti intine artikel saka browserku. Alat iki kudu diduweni kanggo sapa wae sing ngormati wektué.
Ben

Ben