Сумирач на статии со вештачка интелигенција

Трансформирајте долги статии во прегледни резимеа со моќта на вештачката интелигенција, ослободувајќи го вашето време и ментална енергија за посуштествени задачи.

  • ⏱️ Брзо претворете обемно читање во концизни резимеа, оптимизирајќи го внесот на информации.
  • Оптимизирајте го вашето разбирање со фокусирање на суштинските точки и увиди.
  • Прилагодете го резимето на излезот за да одговара на вашите преференции и достапното време.
  • Искусете го иднината на читањето бесплатно за време на нашата бета фаза.

Дали веќе го преземавте додатокот? Најави се

ai image customer womanai image customer manai image customer womanai image customer manai image customer woman
344+Среќни клиенти широм светот

Како што е видено во

CNN logoBBC logoForbes logoTechCrunch logoThe Guardian logoAsia Times logo

Испитувања

Испитувања

Оваа додаток е променаџија за мојата производност! Можноста да резимирате бесконечни статии во концизни поенти ми уште донесе толку време и грижа. Се чини како магија - одберете го текстот, и бум, совршен резиме е готов.
Џенифер

Џенифер

Заштедени сум од тоа колку лесно е да се дигерираат повеќе статии одеднаш. Сонцата од индустриските вести никогаш не биле поспособни или поефикасни. Можноста за прилагодување на должината и фокусот на резимето помага неверојатно и значително го зголемува моето учење.
Анкита

Анкита

Проширителот за сажеток на статии го револуционира начинот на кој ги конзумирам информациите. Повеќе не морам да прелистувам безкрајни страници на текст. Сега, можам да го добијам основниот дел на било која статија директно од мојот прелистувач. Овој алат е задолжителен за секој што го цени своето време.
Бен

Бен