Përmbledhës i Artikujve me Inteligjencë Artificiale

Shndërroni artikuj të gjatë në përmbledhje të tretshme me fuqinë e inteligjencës artificiale, duke çliruar kohën tuaj dhe energjinë mendor për detyra më të rëndësishme.

  • ⏱️ Shndërro shpejt leximet e gjata në përmbledhje të shkurtër, duke optimizuar marrjen e informacionit tënd.
  • Përmirësoni kuptimin tuaj duke u fokusuar në pikat dhe në insight-et thelbësore.
  • Përshtateni përmbledhjen e rezultateve sipas preferencave tuaja dhe kohës në dispozicion.
  • Përjetoni të ardhmen e leximit falas gjatë fazës sonë beta.

E keni shkarkuar tashmë zgjerimin? Identifikimi

ai image customer womanai image customer manai image customer womanai image customer manai image customer woman
344+Kënaqësi për Klientët në Gjithë Botën

Si është parë në

CNN logoBBC logoForbes logoTechCrunch logoThe Guardian logoAsia Times logo

Referencat

Referencat

Kjo zgjerim ka qenë një ndryshim i madh për produktivitetin tim! Të kesh mundësinë të përmbledhësh shpejt artikuj të gjatë në pika të shkurtra ka shpëtuar shumë kohë dhe telashe. Është si magji - zgjedh tekstin dhe bum, një përmbledhje perfekte është gati.
Xhenifer

Xhenifer

Jam mahnitur se sa e lehtë është të përpunosh disa artikuj njëherësh. Të qëndrosh në hap me lajmet e industrisë nuk ka qenë kurrë më i shpejtë dhe më efikas. Aftësia për të personalizuar gjatësinë dhe fokusin e përmbledhjes është jashtëzakonisht e dobishme dhe e përmirëson ndjeshëm mësimin tim.
Ankita

Ankita

Shtojca e Përmbledhësit të Artikujve ka revolucionarizuar mënyrën se si e konsumoj informimin. Nuk ka më nevojë të kaloj përmes faqeve të pafundme të tekstit. Tani, mund të marr thelbin e çdo artikulli drejtpërdrejt nga shfletuesi im. Ky mjet është i domosdoshëm për këdo që vlerëson kohën e tij.
Ben

Ben